“Paraflex is een multidisciplinair centrum voor paramedische zorg in Leeuwarden en Franeker met 6 disciplinesonder één dak”

Als fysiotherapeut kijk ik naar uw klachten, wensen, lichamelijke situatie en mogelijkheden. Vaak gaat het heirbij om klachten opgedaan tijdens het werk of sport, de lichamelijke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een verkeerde beweging of gewoon omdat het lichaam ouder wordt.

Wat kan worden bereikt?
Met mijn adviezen en oefeningen zorg ik ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Op een manier dat u het maximale uit uw leven kunt halen. Voor jong en oud ben ik beschikbaar. Ik help u graag af van uw klachten bijvoorbeeld aan uw bekken, kaakgewricht, wervelkolom of een opgezette arm na een borstoperatie.

Voor elke aandoening een passende fysiotherapeut Fysiotherapeuten kunnen zich specialiseren. Zo zijn er manueel fysiotherapeuten, kinderfysiotherapeuten, sportfysiotherapeuten, fysiotherapeuten voor ouderen (geriatriefysiotherapeuten), bekkenfysiotherapeuten en arbeidsfysiotherapeuten. Daarnaast zijn er fysiotherapeuten die zich hebben toegelegd op psychosomatische klachten zoals vermoeidheid of benauwdheid, op vochtophopingen/lymfologie, hart- en vaatziekten en klachten rond het kaakgewricht. De fysiotherapeut maakt het mogelijk dat iedereen binnen zijn eigen vermogen zo optimaal mogelijk kan bewegen. Want soepel bewegen is optimaal leven.

Belangrijk!
Fysiotherapie wordt vergoed door iedere basis zorgverzekering voor personen tot achttien jaar. Boven de achttien is een aanvullende verzekering nodig. Vraag hiernaar bij uw verzekeringsmaatschappij. De therapie is mogelijk zonder verwijzing van een arts.

E-mail naar:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Praktijk ‘Zenegroen’
Tel. (058) 288 12 88
Zenegroen 43
8935 KB Leeuwarden
(Logopedie: (058) 289 00 44)
info@paraflex.nl

Praktijk ‘Huizumerpoort’Tel. (058) 213 71 50Sixmastraat 38 (3e verdieping)
8932 PA  Leeuwarden
info@paraflex.nl

Praktijk ‘Franeker’Tel. (0517) 39 60 15Hertog van Saxenlaan 36-H
8801 ES Franeker
info@paraflex.nl

Vergoeding zorgverzekeraar

De kosten voor de behandeling worden gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. Wij hebben contracten met alle ­zorgverzekeraars in Nederland.

Klik op deze link voor een overzicht